BEWAARADVIEZEN

BEWAARADVIES

Bewaren op een donkere plek, maximale temperatuur 16-18 graden Celsius, uit de zon en vrij van tocht. Voorkom alstublieft dat temperatuur buiten de genoemde bandbreedte komt.

Na aanraking (met bijvoorbeeld) de handen kan het product ook als het juist bewaard wordt, in kwaliteit achteruit gaan. Wij raden u aan daar goed op te letten. Neem bij voorkeur alleen bonbons uit de verpakking die u denkt te gebruiken.

HOUDBAARHEID

Producten zijn uitvoerig getest op houdbaarheid. Bij onder 1. genoemde condities kunt u het product vier weken bewaren. Ons advies is de bonbons binnen vier weken na ontvangst te hebben gegeten, en aldus niet langer te bewaren. Na vier weken neemt de kwaliteit langzaam af.

VERPAKKINGEN

Wij verpakken onze bonbons met grote zorg in verpakkingen die de kans op beschadigingen minimaliseren. Indien u kiest voor verzending per post, is de vervoerder aansprakelijk. U dient bij beschadiging de vervoerder aansprakelijk te stellen. Haalt u af, dan beoordelen wij ter plaatse met u de kwaliteit.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en volg ons!
  • Facebook
  • Instagram

©2020 by MADAK CHOCOLATIER