Image by Sorin Gheorghita

Isigny A.O.P-Boter

VAN ISIGNY-SAINTE-MÈRE

UIT ISIGNY

 

Beurre d'Isigny A.O.P. (Appellation d'Origine Protégée), met beschermde oorsprongsbenaming, wordt gemaakt met het grootste respect voor traditie en uitsluitend van melk van Bessin en Cotentin. 

 

De methoden voor het maken van Isigny-boter laten de toevoeging van additieven of enige extractie niet toe. De boter komt voort uit het karnen van de beste crèmes, die al hun aroma's en al hun organoleptische kwaliteiten verkrijgen tijdens een beslissende stap: langzame rijping op de ouderwetse manier. Deze crèmes zijn geënt met zorgvuldig geselecteerde melkzuurfermenten en rusten 16 tot 18 uur, waarna ze worden gekarnd met het grootste respect voor de traditie. Van nature rijk aan vitamine A en carotenoïden, onderscheidt de boter zich door zijn natuurlijke zachtheid, zijn smeltende textuur en zijn bijzonder homogene korrel.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en volg ons!
  • Facebook
  • Instagram

©2020 by MADAK CHOCOLATIER