Image by Sorin Gheorghita

Isigny A.O.P-Boter

VAN ISIGNY-SAINTE-MÈRE

UIT ISIGNY

 

Beurre d'Isigny A.O.P. (Appellation d'Origine Protégée), de beschermende oorsprongsbenaming, wordt gemaakt met het grootste respect voor traditie en uitsluitend van

melk van koeien van de rassen Bessin en Cotentin.

De regels voor het maken van Beurre d'Isigny staan alleen natuurlijke toevoegingen toe. De boter komt voort uit het karnen van de melk, die hun aroma's en al hun organoleptische kwaliteiten verkrijgen tijdens een beslissende stap langzame rijping op de traditionele

manier.

 

Deze crèmes zijn gemengd met zorgvuldig geselecteerde melkzuurfermenten en rusten 16 tot 18 uur. Vervolgens worden ze gekarnd volgens traditie. Van nature rijk aan vitamine A en carotenoïden. De boter onderscheidt zich door zijn zachtheid, zijn textuur en zijn uitzonderlijk

consistente samenstelling.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en volg ons!
  • Facebook
  • Instagram

©2020 by MADAK CHOCOLATIER