Almond & Argan Oil | 5 stuks
Intense smaken
Ethisch geproduceerd
Uniek in zijn soort
Specificaties
Madak Amandel & Arganolie
Italiaanse Avola amandelpasta: fluweelzacht en bitterzoet van smaak. Met Marokkaanse arganolie uit de Berberse bergen. In combinatie met honing bedekte stukjes amandel en Nederlandse voorjaarshoning van de Veluwe.
Omhuld met 40% Colombiaanse melkchocolade.
Madak melkchocolade bonbon collectie
Naast deze heerlijke bonbon met citroen en vanille heeft Madak nog twee andere melkchocolade bonbons in de collectie: Madak Lemon Creamcheese en Madak Black Salt Isigny Caramel.

Madak bonbons zijn handgemaakt in het Madak chocolade atelier
Madak chocolade bonbons worden met de hand gemaakt in kleine hoeveelheden. Om de kwaliteit te waarborgen wordt er tijdens de productie voldoende tijd genomen voor alle elementen. Het complete proces duurt drie dagen. Voor de vullingen gebruikt Madak ethisch verantwoorde grondstoffen van over de hele wereld. Daarnaast wordt elke chocoladevorm afzonderlijk gepoleerd, zodat de bonbons hun mooie glans behouden. De chocolatier volgt elke stap in het proces nauwkeurig om zo de kwaliteit te garanderen.
Meer weten over het maakproces van Madak Chocoladebonbons