Black Salt Isigny Caramel | 5 stuks

Franse caramel gemaakt van Isigny boter, exclusief bereid met de melk van Bessin en Cotentin koeien en verse room. Met e... Lees meer
9,90
  • MADAK OFFER 3 boxen voor € 25,90
  • Madak ChocolatierIntense smaken
  • Madak ChocolatierEthisch geproduceerd
  • Madak ChocolatierUniek in zijn soort

Specificaties

Merk
Madak
Houdbaarheid
Tot 6 weken
Allergenen
Melk (incl. lactose), soja, gluten en noten (of sporen van)
Kenmerken
Vegetarisch, halal
Levertijd
1-2 werkdagen

Zwart Zout Isigny Karamel

Franse caramel gemaakt van Isigny boter, exclusief bereid met de melk van Bessin en Cotentin koeien en verse room. Met een vleugje zwarte zoutvlokken afkomstig uit ondergrondse zoutbronnen in Villena, Spanje. De vlokken worden met de hand geoogst en gedroogd door de Alicantische wind en de mediterrane zon.

Omhuld met 40% Colombiaanse melkchocolade.

 

Madak melkchocolade bonbon collectie

Naast deze heerlijke bonbon heeft Madak nog twee andere melkchocolade bonbons in de collectie: Madak Amandel & Arganolie en Madak Citroen Roomkaas.

Madak bonbons zijn handgemaakt in het Madak chocolade atelier

Madak chocolade bonbons worden met de hand gemaakt in kleine hoeveelheden. Om de kwaliteit te waarborgen wordt er tijdens de productie voldoende tijd genomen voor alle elementen. Het complete proces duurt drie dagen. Voor de vullingen gebruikt Madak ethisch verantwoorde grondstoffen van over de hele wereld. Daarnaast wordt elke chocoladevorm afzonderlijk gepoleerd, zodat de bonbons hun mooie glans behouden. De chocolatier volgt elke stap in het proces nauwkeurig om zo de kwaliteit te garanderen.

Meer weten over het maakproces van Madak Chocoladebonbons

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »