Grilled Coconut & Apricot | 5 stuks

Een fijne abrikozengel op basis van aromatische Bergeron abrikozen. Gelaagd op een intens smakende Sri Lankaanse kokosme... Lees meer
9,90
  • MADAK OFFER 3 boxen voor € 25,90
  • Madak ChocolatierIntense smaken
  • Madak ChocolatierEthisch geproduceerd
  • Madak ChocolatierUniek in zijn soort

Specificaties

Merk
Madak
Houdbaarheid
Tot 4 weken
Allergenen
Melk (incl. lactose), soja, gluten en noten (of sporen van)
Kenmerken
Vegetarisch, halal
Levertijd
1-2 werkdagen

Madak Gegrilde Kokos & Abrikoos

Een fijne abrikozengel op basis van aromatische Bergeron abrikozen. Het is een speciale inheemse variëteit met een delicate, geurige smaak. Dankzij de overvloedige zonneschijn tijdens het rijpingsseizoen zijn de abrikozen bijzonder sappig en zoet. Gelaagd op een intens smakende Sri Lankaanse kokosmelk ganache. Gecombineerd met gegrilde, geraspte kokosnoot.

Omhuld met 65% Colombiaanse donkere chocolade.

 

Madak pure chocolade bonbon collectie

Naast deze heerlijke bonbon heeft Madak nog twee andere pure chocolade bonbons in de collectie: Madak Sinaasappel & Gember en Madak Yuzu Karamel.

Madak bonbons zijn handgemaakt in het Madak chocolade atelier

Madak chocolade bonbons worden met de hand gemaakt in kleine hoeveelheden. Om de kwaliteit te waarborgen wordt er tijdens de productie voldoende tijd genomen voor alle elementen. Het complete proces duurt drie dagen. Voor de vullingen gebruikt Madak ethisch verantwoorde grondstoffen van over de hele wereld. Daarnaast wordt elke chocoladevorm afzonderlijk gepoleerd, zodat de bonbons hun mooie glans behouden. De chocolatier volgt elke stap in het proces nauwkeurig om zo de kwaliteit te garanderen.

Meer weten over het maakproces van Madak Chocoladebonbons

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »