Passionfruit, Raspberry & Pistachio | 5 stuks

Witte chocolade met een friszure gel van framboos met daar boven op een ganache van passievrucht, verrijkt met fijne van... Lees meer
9,90
  • MADAK OFFER 3 boxen voor € 25,90
  • Madak ChocolatierIntense smaken
  • Madak ChocolatierEthisch geproduceerd
  • Madak ChocolatierUniek in zijn soort

Specificaties

Merk
Madak
Houdbaarheid
Tot 4 weken
Allergenen
Melk (incl. lactose), Soja en Noten (of sporen van)
Kenmerken
Vegetarisch, halal
Levertijd
1-2 werkdagen

Madak Passievrucht, Framboos & Pistache

Witte chocolade bonbon met een friszure gel van framboos met daar boven op een ganache van passievrucht, verrijkt met fijne vanille uit Réunion. Op een laagje praline van pistache uit Bronte. Deze worden geteeld in de vruchtbare vulkanische grond rond Bronte, een dorpje aan de voet van de Etna.

Omhuld met 36,5% Colombiaanse witte chocolade.

Madak witte chocolade bonbon collectie

Naast deze heerlijke bonbon met framboos en pistache heeft Madak nog twee andere witte bonbons in de collectie: Madak Piemonte Hazelnoot en Madak Mango & Paarse Basilicum.

Madak bonbons zijn handgemaakt in het Madak chocolade atelier

Madak chocolade bonbons worden met de hand gemaakt in kleine hoeveelheden. Om de kwaliteit te waarborgen wordt er tijdens de productie voldoende tijd genomen voor alle elementen. Het complete proces duurt drie dagen. Voor de vullingen gebruikt Madak ethisch verantwoorde grondstoffen van over de hele wereld. Daarnaast wordt elke chocoladevorm afzonderlijk gepoleerd, zodat de bonbons hun mooie glans behouden. De chocolatier volgt elke stap in het proces nauwkeurig om zo de kwaliteit te garanderen.

Meer weten over het maakproces van Madak Chocoladebonbons

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »