Piedmont Hazelnut | 5 stuks

Gianduja gemaakt van rijk, geroosterde Piemonte hazelnoten geteeld in het noordwesten van Italië op het snijpunt van de... Lees meer
9,90
  • MADAK OFFER 3 boxen voor € 25,90
  • Madak ChocolatierIntense smaken
  • Madak ChocolatierEthisch geproduceerd
  • Madak ChocolatierUniek in zijn soort

Specificaties

Merk
Madak
Houdbaarheid
Tot 6 weken
Allergenen
Melk (incl. lactose), soja, gluten en noten (of sporen van)
Kenmerken
Vegetarisch, halal
Levertijd
1-2 werkdagen

Madak Piemonte Hazelnoot

Gianduja gemaakt van rijk, geroosterde Piemonte hazelnoten geteeld in het noordwesten van Italië op het snijpunt van de Middellandse Zee, de voet van de Alpen en het Italiaanse binnenland. Met krokante stukjes hazelnoot gehuld in een honinglaag.

Omhuld met 36,5% Colombiaanse witte chocolade.

 

Madak witte chocolade bonbon collectie

Naast deze heerlijke bonbon heeft Madak nog twee andere witte bonbons in de collectie: Madak Passievrucht, Framboos & Pistache en Madak Mango & Paarse Basilicum.

Madak bonbons zijn handgemaakt in het Madak chocolade atelier

Madak chocolade bonbons worden met de hand gemaakt in kleine hoeveelheden. Om de kwaliteit te waarborgen wordt er tijdens de productie voldoende tijd genomen voor alle elementen. Het complete proces duurt drie dagen. Voor de vullingen gebruikt Madak ethisch verantwoorde grondstoffen van over de hele wereld. Daarnaast wordt elke chocoladevorm afzonderlijk gepoleerd, zodat de bonbons hun mooie glans behouden. De chocolatier volgt elke stap in het proces nauwkeurig om zo de kwaliteit te garanderen.

Meer weten over het maakproces van Madak Chocoladebonbons

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »