Piedmont Hazelnut | 5 stuks
Intense smaken
Ethisch geproduceerd
Uniek in zijn soort
Specificaties
Madak Piemonte Hazelnoot
Gianduja gemaakt van rijk, geroosterde Piemonte hazelnoten geteeld in het noordwesten van Italië op het snijpunt van de Middellandse Zee, de voet van de Alpen en het Italiaanse binnenland. Met krokante stukjes hazelnoot gehuld in een honinglaag.
Omhuld met 36,5% Colombiaanse witte chocolade.
Madak witte chocolade bonbon collectie
Naast deze heerlijke bonbon heeft Madak nog twee andere witte bonbons in de collectie: Madak Passievrucht, Framboos & Pistache en Madak Mango & Paarse Basilicum.

Madak bonbons zijn handgemaakt in het Madak chocolade atelier
Madak chocolade bonbons worden met de hand gemaakt in kleine hoeveelheden. Om de kwaliteit te waarborgen wordt er tijdens de productie voldoende tijd genomen voor alle elementen. Het complete proces duurt drie dagen. Voor de vullingen gebruikt Madak ethisch verantwoorde grondstoffen van over de hele wereld. Daarnaast wordt elke chocoladevorm afzonderlijk gepoleerd, zodat de bonbons hun mooie glans behouden. De chocolatier volgt elke stap in het proces nauwkeurig om zo de kwaliteit te garanderen.
Meer weten over het maakproces van Madak Chocoladebonbons