Mango & Purple Basil | 5 pieces

Een zijdezachte laag van melk- en witte chocolade mango ganache rustend op een pure chocolade ganache geïnfuseerd met p... Lees meer
9,90
  • MADAK OFFER 3 boxen voor € 25,90
  • Madak ChocolatierIntense smaken
  • Madak ChocolatierEthisch geproduceerd
  • Madak ChocolatierUniek in zijn soort

Specificaties

Merk
Madak
Houdbaarheid
Tot 4 weken
Allergenen
Melk (incl. lactose), soja, gluten en noten (of sporen van)
Kenmerken
Vegetarisch, halal
Levertijd
1-2 werkdagen

Madak Mango & Paarse Basilicum

Een zijdezachte laag van melk- en witte chocolade mango ganache rustend op een pure chocolade ganache geïnfuseerd met paarse basilicum. Deze zeldzame basilicum wordt geteeld door een jong Grieks echtpaar op hun kleine boerderij aan de voet van de Olympus; de hoogste berg in Griekenland en de thuisbasis van de legendarische goden.

Omhuld met 36,5% Colombiaanse witte chocolade.

 

Madak witte chocolade bonbon collectie

Naast deze heerlijke bonbon heeft Madak nog twee andere witte bonbons in de collectie: Passievrucht, Framboos & Pistache en Piemonte Hazelnoot.

Madak bonbons zijn handgemaakt in het Madak chocolade atelier

Madak chocolade bonbons worden met de hand gemaakt in kleine hoeveelheden. Om de kwaliteit te waarborgen wordt er tijdens de productie voldoende tijd genomen voor alle elementen. Het complete proces duurt drie dagen. Voor de vullingen gebruikt Madak ethisch verantwoorde grondstoffen van over de hele wereld. Daarnaast wordt elke chocoladevorm afzonderlijk gepoleerd, zodat de bonbons hun mooie glans behouden. De chocolatier volgt elke stap in het proces nauwkeurig om zo de kwaliteit te garanderen.

Meer weten over het maakproces van Madak Chocoladebonbons

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »