Over Madak

HET VERHAAL

22E583AA-65E1-4BEA-B942-23E30C1949BB_edi

Voeding is bijzonder. Wat we eten gaat ons hele lichaam door, elk haarvat, elk orgaan. Goed zorgen voor ons lichaam start met gezond eten. Plezier aan eten komt daar, door onze culinaire passie, als element bij. Als iets én gezond is én goed smaakt is ons lichaam voeden een complete ervaring die blij maakt, die bijdraagt aan een goed gevoel. Madak Chocolatier combineert gezond eten, met passie voor mooie ingrediënten en brengt "eten van een bonbon" naar een hoog plan. Madak gaat u in de wolken brengen met haar assortiment.

Madak is ontstaan uit een cateringbedrijf waar oprichter Soufiane Mourabit mee is gestart in 2018. Door zijn Noord-Afrikaanse achtergrond creëerde hij een nieuwe manier van genieten, namelijk eten op een culturele manier om gasten, gastheren/-vrouwen, vrienden en familie te verenigen. Na het ontwikkelen van verrassende recepten en smaakcombinaties, begon hij met het maken van chocolade bedekte dadels. Zijn klant vroeg of het mogelijk was om meer exclusieve chocoladeproducten te produceren. Met nauwelijks enige ervaring in chocolade antwoordde hij resoluut: ja! 

 

Hier begon hij met het vervaardigen van handgemaakte bonbons met zijn compagnon Nikai Groot Kormelink in een tuinhuis gelegen aan de rand van het pittoreske dorp Ellecom.

Na maandenlang zijn passie te hebben aangescherpt, sloot Nikai zich aan met als missie de manier waarop de wereld chocolade beleeft, rigoureus te veranderen. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en volg ons!
  • Facebook
  • Instagram

©2020 by MADAK CHOCOLATIER