Fresh organic basil isolated on white ba

Donkere vulling van getrokken paarse basilicum uit Olympus, Griekenland.

Basil Leaf

Bekijken

Friszure ganache van limoensap en rasp.

Limo

Bekijken

Hazelnoot gianduja bereid met Piemonte hazelnoot IGP met crunch van hazelnoot.

Purple Praline

Bekijken

Sri Lankaanse kokosmelk met gegrilde kokos.

Coco

Bekijken

Citrus ganache van spaanse sinaasappelsap en rasp.

Naranja

Bekijken

Framboos pate de fruit uit Bretagne, Frankrijk met vanille ganache uit Réunion.

Roseberry

Bekijken

Smaken

 

Basil Leaf | Donker 65%

Donkere vulling van getrokken paarse basilicum uit Olympus, Griekenland.

 

Coco | Melk 40%

Kokosmelk met geroosterde kokos.

 

Limo | Donker 65%

Friszure ganache van limoensap en rasp.

 

Naranja | Donker 65%

Citrus ganache van spaanse sinaasappelsap en rasp.

 

Purple Praline | Wit 35%

Hazelnoot gianduja bereid met geroosterde Piemonte hazelnoot IGP met crunch van hazelnoot.

 

Roseberry | Wit 35%

Framboos pate de fruit uit Bretagne, Frankrijk met vanille witte chocolade ganache uit Réunion.

 

Salty Amber | Melk 40%

Karamel bereid met boter uit Isigny, Frankrijk met een hint zwart zout uit Villena, Spanje.

 

Song-Dynasty | Wit 35%

Ganache van matcha thee uit Uji, Japan. 

 

Strawberry Cheesecake | Melk 40%

Aardbei pate de fruit uit Bretagne, Frankrijk met vanille witte chocolade ganache uit Réunion.